Kontaktiraj nas
TEL: + 86-755-27654818
E-mail: sales30@dem.com.cn
ADD: 5F Blok 1, Industrijski park Deyongjia, Guangqiao Road
Dom > Vijesti > Sadržaj
Foam Tape više tipova
Sep 27, 2017

pjena traka Više vrsta

Pjena traka se naziva i penasta traka, traka za pjenu je podeljena na više tipova, najčešća je jednostrana pjena i traka sa dvostranom pjenastom trakom, jednostrana pjena i traka sa dvostranim pjenama takođe se razlikuju od razlike između dvostrane pjene Tape je EVA ili PE pena kao supstrat na jednoj ili obe strane prevučen s slojem na bazi rastvarača (ili toplog rastopa), a zatim izrađen od papira za oslobađanje. Proizvodi se široko koriste u električnim i elektronskim proizvodima, delovima i komponentama mašina, svim vrstama malog aparata, dodacima za mobilne telefone, industrijskom izgledu, računarima i perifernim uređajima, auto delovima, audio i video uređajima, igračkama, kozmetici i tako dalje. Jednostrana pjena traka je poliamidno hladno, PVC, hloroprenska guma kao supstrat pene ili drugog pjenastog jednostranog presvučenog lepka osetljivog na pritisak. U aktivnostima kuće u zaptivaču, zaustavljanju vode, zvučnoj izolaciji i apsorpciji vibracija. Kada se koristi u brtvi, moguće je smanjiti buku i apsorbovati oscilovanje između krova, cevi za grejanje i ravne ploče, a aktivna industrija kućišta je primarna primena trake obložene na okvir prozora i vrata . Korišćenje puta, sa odećom, plastičnom i metalnom rastezom i cijevnom zaptivkom.

Jednostrana pjena i traka sa dvostranom penom je razlika između toga što izbor supstrata nije isti, on se pripisuje jednostranom vezivanju, a drugi koji se pripisuje dvostranom vezivanju.

Pena traka je traka premazana toplom talinom na obe strane poliuretanske, polietilenske, neoprenske, PVC i prirodne gume. Koriste se na građevinskom tržištu za vezivanje brendova, ogledala, itd. Nešto poput toga. Metalna traka je takođe korisna u brtvama, vodenim stapovima, zvučnoj izolaciji i apsorpciji vibracija u pokretnim kućama. Kada se koristi u brtvama, može da oslabi buku oko noktiju, grejačnu cev i ravnu ploču i upija vibracije. Aktivnosti stambene industrije u okvirima prozora i vrata oko trake su penasta traka, u ovom obliku korištenja sa odjećom, plastičnom i metalnom rastezom i ulogom zaptivke cijevi. Bubble traka Obim: dekorativni građevinski materijali reklamni znaci aluminijum-plastična ploča KT dekoracija okvira i ostala lepka

Penasta traka Opis proizvoda: PE pena niske gustine kao podloga, jednokomponentno / dvostruko presvučeno lepilo za topljenje toplog rastvarača, kompozitni silicijum iz vrste materijala. Viseći teški lepljivi jak, snažni vremenski otpor, dugi rok trajanja i druge karakteristike karakteristika dvostranog traka za trake.

Pjena dvostrane trake podloge su visoke pene, uvećanje je slično. Razlika je uglavnom u obloženom ljepilu osjetljivom na pritisak, pod akrilnim uljima i toplom lepkom.

Nafta i plastika zbog visokih troškova razloga, tržište retko radi, samo Zhongshan Yongda lepi u ulje da se bubble traka.

Dvostrana traka za ljepilo za ljepilo, usled relativno niskog praga sredstava, može započeti 50-100 miliona, tako da su proizvođači kvalitetniji nejednaki.


Par: ne