Kontaktiraj nas
TEL: + 86-755-27654818
E-mail: sales30@dem.com.cn
ADD: 5F Blok 1, Industrijski park Deyongjia, Guangqiao Road
Dom > Vijesti > Sadržaj
Pjena vrpca čvrstoća
Oct 19, 2017

pjena vrpca čvrstoća

Pjena vrpca korištenje znanja

P: što je izvođenje trake visoke temperature i niska temperatura okoliša će se promijeniti? Pjena vrpca A: kada se temperatura povećava, ljepila i pjene će postati meka, čvrstoću će biti smanjena, ali bolje Zalijepi. Kad se temperatura smanji, vrpcu će stvrdnuti, čvrstoću će Rasti, ali flaster će biti još gore. Vrpcu performanse će se vratiti u prvobitno vrijednost i temperatura se vraća u normalu.

P: nakon što su dijelovi su tijesto, kako ukloniti dijelove? Pjena vrpca A: općenito govoreći, ovo je vrlo teško, osim ako je objavljen u kratkom roku. Prije vađenja, trebate navlažiti dijelove omekšati plastične površine, omekšati peel ili izrezati pjene s nožem ili drugim alatima. Ostaci guma i pjene može biti lakši maknuti sa sredstvo za čišćenje 3M specifične ili drugih otapala.

P: ako traka je samo jako svjetlo snage kad mogu podići tlak i onda ponovo zalijepiti. Ali ako Sabijanje, to je teško oljuštiti, ljepilo može biti obojeni, treba ponovno te zaviti. Ako su dijelovi su postavljene za dugo vremena, teže se otrgnuti, obično zamjene cijeli dio.

P: koliko dugo će trebati da uklonite papir puštanje prije ljepljivom trakom? Pjena vrpca A: zrak ima mali učinak na ljepilo, ali prašina u zraku će uprljati površini ljepilo, čime se smanjuje se vrpca seksa. Ljepilo u zrak izloženosti vrijeme što je moguće kraći. Preporučujemo da viri vrpcu odmah nakon uklanjanja puštanje papira. Supstrata površinska obrada (Primer): uglavnom kroz tehnička sredstva da se bave površini supstrata, povećati ljepljivom sloju i supstrata površinska adhezije. Zajednički tehnički znači imati premaz tretman (obložena slojem polimera na površini podloge) i corona ili plazma tretmana. Supstrata površinska obrada je presudan za li traku možete ostati bez uklanjanja.

Ljepilo (Adheziv): poznatiji kao ljepilo, je srž trake. Ljepilo vrsta su uglavnom prirodnih guma, sintetička guma, akril, itd., su posebne vrste ljepila manje koristi, kao što su silikagel i EVA (etilen - vinil acetata) i tako dalje. Prema različitim Površinski materijali i primjene zahtjeva, morate koristiti određene ljepljivom trakom.

Puštanje Liner: je najudaljeniji dio obostrano trake, glavna svrha je zaštititi ljepilo, kako bi se spriječilo ljepilo nehotice sa kontakt s objektom ili druge dijelove vrpce zajedno. U upotrebi obostrano vrpcu i nema podloge trake treba oljuštiti puštanje papira, izlažu ljepljivom sloju, za postizanje obostrano vezivanja.

Navedene tri vrste traka temelje se na osnovne kategorije strukture. Također koristimo vrstu podloge na ime trake kao što pjena vrpca, traka tkanine, papira trake ili ljepilo razlikovati vrpcu, kao što su akrilne pjene vrpcu. Osim toga, ako klasificiran po potrošnji, traka može se podijeliti na svakodnevno korištenje, industrijske i medicinske traka tri kategorije. U ove tri kategorije su više suptilne upotrebe može poslužiti za razlikovanje vrpcu, kao što su protuklizne trake, samoljepljiva traka, površinska zaštita vrpcu i tako dalje.