Kontaktiraj nas
TEL: + 86-755-27654818
E-mail: sales30@dem.com.cn
ADD: 5F Blok 1, Industrijski park Deyongjia, Guangqiao Road
Dom > Vijesti > Sadržaj
Dvostrana lepljiva traka protiv tenzije
Oct 31, 2017

Dvostrano lepljiva traka Tvrdoća protiv tenzije

Dvostrana lepljiva traka je naš najčešće korišćeni predmeti u svakodnevnom životu, danas Xiaobian do sveobuhvatnog uvoda o njegovom učinku, karakteristikama, prednostima i nedostacima identifikacije, upotrebe i potrošačkih predmeta.

Zaptivanje ljepila i karakteristike: ima dobar viskozitet i žilavost napona, može se koristiti za štampanje dekoracije i popravke, ali ne kao što neki vrhunski lepak može biti izolacija od vlage.

Zapečati identifikaciju dobrog i lošeg: identifikovati prednosti i slabosti zavisi od toga da li je viskozitet jak, pojava da li je formiranje izgleda da li postoje mehurići, naravno, pričvršćeni na predmete na maloj količini providnih mehurića je normalna, može biti u potezu Kada se izuzeti napori izazvani pažnjom mogu izbjeći pod generiranim balonom.

Ljepilo za zaptivanje Upotreba: upotreba je vrlo široka, može se koristiti za zaptivanje kartona, zaptivanje velikih predmeta, pakovanje poklona, ​​pokrivanje oštećenih predmeta i tako dalje.

Plastična potrošnja predmeta zaptivanja: zbog upotrebe širokog opsega i cene jeftinih, potrošački objekat se takođe šire koristi za lična ili korporativna preduzeća, kao što je količina proizvođača najveća komercijalna upotreba. 1, dvostrano ljepljive trake od ljepila treba obratiti pažnju na ono što

Dvostrani adhezivni trakasti valjak, kada se pritisak malo izgubi, više od 5T sečenja lako se deformira, plesni otvore dobru tačku, ako je guma, a zatim umre kada pažnja viskoze. Viskoza drži ivice instant rezanci. 2, dvostrani lepak sa vodenim lepkom kako se razlikuje?

Miris na miris nosa, dvostrana adhezivna pasta oštar ukus bisera, dvostrani lepak je dvostruki, lepak za vodu je ekološki, izdržljiv i jak.

3, dvostrana adhezivna pasta Kakav je hemijski sastav?

Dvostrana lepljiva traka obložena je slojem lepka. Savremena upotreba širokog spektra polimera kao adheziva, zbog svojih molekula i molekula koji se mogu povezati između molekula kako bi se formirala veza, ova veza može biti čvrsto vezana molekula.

Adhezivni sastojci, u zavisnosti od marke, različiti tipovi, imaju različite polimere.

4, dvostrane naljepnice kako se olupiti?

Debele dvostrane lepljive naljepnice, ako su obe strane lepljive stvari, sa nožem alata sa strane, preostala strana ručnog pilinga, pogodna je. Tanke dvostrane naljepnice na lošem dobijanju, a zatim polako sečite nožem alata

5, kako ukloniti dvostrane lepljive naljepnice na ploči?

Možete uzeti komad sirćeta prekrivenog suvom krpom da biste pokrivali celu dvostranu lepku naljepnice naljepnice, sve dok dvostrane naljepnice lepljive lepljive su potpuno mokre, možete lako iskoristiti lanter. Dvostrani ljepilo proizvođači proizvoda je naš svakodnevni život često kontaktirati klasom trake, ovaj tip trake obično je napravljen od pamučnog papira materijala, ali i PET, PVC materijal napravljen od dvostranog lepka, to i obične trake Kakva je razlika ?

Dvostrani lepak i obična traka jedna od najvećih razlika je da je obložena lepkom sa obe strane, obe strane mogu da drže predmete. I obična traka samo jedna strana obložena lepkom, može samo da drži stranu. Ova karakteristika dvostranog lepka određuje njegovu upotrebu u većoj meri, dvostrani lepak se široko koristi u koži, fiksni aspekti Mingban papira. Dvostrani lepak je moćan, jak lepak, lepak je dobar, a dvostrani adhezivni adhezivni predmeti dugo neće pasti.

Najvažnije je dvostrano ljepilo proizvođača dvostranih adheziva za lijepljenje, da biste završili lepljivu vezu sa incognito. To je puno kaseta koja ne može dovršiti rad, više informacija o relevantnim informacijama može se raspitati i raduje se vašoj posjeti.